UdheTime.eu

"Mbajmë krahun e pasagjerit" BILETERI IT : +39 02 56 56 61 50 BILETERI AL : +355 68 29 34 861 Makina me qera : +355 67 29 07 300
Mundesojme:
BILETA AVIONI - BILETA TRAGETI - BILETA AUTOBUZI
INFORMACIONE KONSULLORE - ABONIME DIGITALB
SIGURACIONE TE NDRYSHME - MAKINA ME QERA
* * * * *
[ Sa ide e bukur, prenoto biletat në numrin 02 56 56 61 50 dhe paguaje në poste ose "tabacchino" ]
VENDOS TE DHENAT PER TE MARR EMAIL E SMS SA HERE TE KETE OFERTA


Adresa email është e domosdoshme .
Ai sensi del d.lgs. 196/2003, La informiamo che:
a) titolare del trattamento è paketaturistike.com

Acconsento al trattamento dei miei dati personali